HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Almában sült metélt barackhabbal

Bővebben


        Impresszum
 • A weblap tulajdonosa: Web ITem Kft
 • Székhely: 6000 Kecskemét, Vak Bottyán u. 14.
 • Adószám: 14082007-2-03
 • Cégjegyzékszám: Cg.03-09-115190
 • Bejegyzés kelte: 2007. 10. 30.
 • KSH szám: 14082007-6201-113-03
 • Ügyvezető, kapcsolattartó: Csomós Nándor
 • E-mail: info@item.hu
 • Telefonszám: 70/5312-654
 • Kötelezően fizetendő kamarai regisztrációs díjamat a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi- és Iparkamara költi el
 • Web tárhely szolgáltató: Web ITem Kft
  www.tophost.hu E-mail: info@item.hu Telefon: 70/5312-654
 

Kedves Látogatónk!

Névválasztásunk egyben küldetésünk is. Szeretnénk minden érdeklődőnek tájékoztatást és segítséget nyújtani a hazai wellness szolgáltatók és szolgáltatások terén. Honlapunk több témakört ölel fel, megtalálhatók a szállás lehetőségek, híreket, újdonságokat közlünk a wellness világából, recepteket és életmód tanácsokat kaphatnak az érdeklődő látogatók. Célunk, hogy mindenki számára könnyen elérhetővé tegyük a wellness és egészségturizmust, ezzel is szeretnénk hozzájárulni egy egészségesebb életmód kialakításához.

Néhány szó a wellnessről - Komplex, lehetőleg személyre szabott egészségmegőrző programok, ill. bizonyos esetben gyógymódok. Lényegük, hogy a résztvevők kipihenjék a mindennapi stresszt és fáradtságot, testük és szellemük is meg­nyu­god­jon, feltöltődjön. A wellness gyakorlata, annak egy-egy része (torna, egészséges táplálkozás, úszás, masszázs stb.) beépülhet a hétköznapokba is, de leggyakrabban egy-egy szállodai kúra (4-5 nap vagy egy hét) alkalmával veszik igénybe ezeket, a szolgáltatásokat. - a wellness-kúrák alapja az úszás, illetve a vízhez kapcsolódó tevékenységek, kezelések (vízi aerobic, vízi fitness, víz alatti masszázs stb.), a számtalan szauna (a hagyományos szaunától az infraszaunáig), a különféle masszázsok a gyógymasszázstól a thai masszázsig, valamint a jóga egyes fajtái. - a wellness-kúrákhoz leggyakrabban hozzátartozik egy, vagy több sportlehetőség. Ez az adott szálláshely kínálatától függően lehet tenisz, lovaglás túrázás, kerékpár stb. - Mivel a wellness alapja az egészségmegőrzés és bizonyos esetekben a gyógyítás, ezért szervesen kapcsolódik hozzá az egészséges táplálkozás. A wellness-kúrákat kínáló szálláshelyeken érdemes ezekről, a lehetőségekről is érdeklődni, a kínálat rendkívül változó lehet a szokásos, la carte étteremtől a vegetáriánus étrenden át a teljes körű egészséges menükig. A wellness kínálata részben megegyezik a gyógyszállók és gyógyfürdők szolgáltatásaival, sok esetben azokra épül.

A Hungarowellness weboldal segítségével könnyedén megtalálja az Önnek legmegfelelőbb helyszínek ahol maximálisan, élvezheti a pihenés és kikapcsolódás örömeit.
Érdekességeket, újdonságokat találhat az oldalon a mindenkori legújabb wellness trendekről. Az egészséges életmód kialakítását megújuló receptgyűjteményünk segíti. A wellness szolgáltatásokhoz kapcsolódóan a szépségápolás témakörben hasznos tanácsokat és elérhetőségeket talál weboldalunkon, amely a következő szolgáltatásokat érinti: szépségstúdiók, gyógyászati központok, alakformáló és fitness termek, étrend kiegészítők... stb.

Azzal a szándékkal indítjuk útnak honlapunkat, hogy minden érdeklődőnek segítséget nyújtsunk egy egészségesebb életmód kialakításához, illetve mindenki megtalálhassa azokat a helyeket, ahol a mindennapok taposómalmából felüdülést jelentő kikapcsolódásra lelhet.

Kellemes időtöltést, hasznos barangolást kívánunk:

HungaroWellness csapat

 
Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink