HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Citromos fácánpecsenye

Bővebben


        Leírás

Mesteri gyógyfürdő

Cím: 9551 Mesteri, Kossuth u. 49.
Elhelyezkedés: vidéki
Telefon: +36/70/379-52-67
E-mail: mesteri@mesterifurdo.hu
Webcím: http://www.mesterifurdo.hu

Mesteri mintegy 300 lakosú kisközség. Vas megye keleti határán fekszik. A Rába és Marcal közötti völgyet Kemenesaljának nevezik. A barátságos, fasoros síksági tájat a Ság-hegy látványa élénkíti, s Kemenesalja dombjai övezik. A falut a zajos, rohanó világ elkerüli, a csendre, nyugalomra vágyó embernek felüdülés e táj. A híres Nádasdy várral fémjelzett Sárvártól 15 Km-re, Celldömölktől mindössze 7 Km-re, a megyeszékhely Szombathelytől 55Km-re található.
A község közelében 1964-ben végzett szénhidrogén kutató fúrás tárt fel termálvizet, melyre alapozva a községben ma már kis, családias hangulatú termálfürdő üzemel. Az itt felüdülést és gyógyulást keresők több tízezres tábora túlnyomórészt magyar, osztrák, német és holland turistákból tevődik össze. Vendégeink zöme több évtizede visszatér, hogy e csendes, tiszta levegőjű, nyugodt kis községben pihenje ki fáradalmait.
A községi termálfürdő az 1100-1800 méteres mélységből feltörő 72 fokos termálvízre települt. A kutak vize a kálcium - magnézium - hidrogénkarbonátos termálvizek csoportjába tartozik, magyar szóhasználattal "földes-meszes" víznek nevezzük. Több mint 30 évi tapasztalat alapján a víz nagyon kedvezően befolyásolja a mozgásszervi, reumás panaszokat. Magas szénsavtartalma révén kedvezően hat a vérkeringési zavarokra is. A fürdő területnek, mint rekreációs környezetnek szembetűnő értéke gazdag növényállománya.
Az 1,75 hektáros területen fekvő fürdő igazi, családias hangulatot áraszt. A Mesteri termálfürdőben két nyitott medence várja a vendégeket. A 190 négyzetméter vízfelületű, 90 cm mélységű termálmedence, 34-36 fokos átlátszó, kellemes közérzetet biztosító termálvízzel van feltöltve. A medence az átépítés során új kerámia burkolatot kapott és 2001-től már vízforgató berendezéssel üzemel.

 

Wellness szolgáltatások

úszómedence
szolárium
 
Szolgáltatások
Kényelmi szolgáltatások
söröző
park
fodrászat
étterem
akadálymentes
ajándék üzlet
Sport szolgáltatások
bowling
 

Árak, időszakok, turnusok

Felnőtt: 600 Ft
Kedvezményes 370 Ft
Bérlet 10 alk. 5500 Ft

 

 

Felhasználóink értékelése

Étterem: 55555
Szobák: 4444
Személyzet: 4444
Árak: 55555
Értékelje Ön is ezt a gyógyfürdőt!
 
Új hozzászólás írása regisztrált és bejelentkezett látogatók számára lehetséges

 
Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink