HungaroWellness - a wellness magyar otthona. Vegyen részt játékunkban! Regisztráljon!
Wellness csomagok
 
Régió: Város: Név szerint:  
belepes a jatekba
Wellness ABC: A B C D E F G H I J K L M N O Ö P Q R S T U Ü V W X Y Z


Regisztáljon, hogy megkapja heti rendszerességű hírlevelünket, és hogy részt vehessen nyeremény-játékainkban!

regisztracio

Belépés

felhasználó név:

jelszó:

elfelejtett jelszó


2013.07.04.
Nagy gondokat okozhat a magzatnál a jódhiány

Azzal mindannyian tisztában vagyunk, hogy a megfelelő egészségi állapothoz elengedhetetlenül szükséges a jód. Azt azonban eddig nem tudhattuk, hogy a magzatoknál ez mennyire fontos. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a terhesség ideje alatt is nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő jód bevitelre, ellenkező esetben akár a születendő gyermek agya nem fejlődik megfelelően.

Bővebben

2013.05.15.
A cukorbetegség összefügg az alvás minőségével?

Új kutatások szerint a 2. típusú cukorbetegség kialakulása kapcsolatba hozható az alvás alatt termelődő melatonin alacsony szintjével. Dr. Hubina Erika, az Oxygen Medical endokrinológusa az ismert és a még kutatott összefüggésekre és a megfelelő kezelés jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Bővebben

2013.03.19.
A rágás képessége csökkenti az elbutulás rizikóját

A legújabb kutatások szerint elmondható, hogy minél kevésbé vagyunk képesek rágni, annál inkább veszélyeztet bennünket a demencia.

Bővebben

Karácsonyi csemege

Bővebben


        Gyula

Gyulai Várfürdő
5700 Gyula, Várkert u. 2.
Tel.: 00-36/ 66-561-350 Fax: 00-36/ 66-561-060
E-mail: info@varfurdo.hu

Várfürdőnk - amely Magyarország talán legszebb gyógyfürdője - az egykori Almásy-kastély 8,5 hektáros kastélyparkjában épült ki, s ma természetvédelmi terület. Az épületek és a medencék elhelyezésekor elsőrendű szempont volt, hogy a kastélykert fáit a lehető legkevésbé érintse az építkezés, s a fürdővendégeket tágas zöldfelület várja. A medencék kedvező elosztásával sikerült elérni, hogy napi tízezer vendég esetén is lehet csendes pihenőhelyet találni a fürdő területén.
A gyógyulást, pihenést, sportolást kereső vendégeink gyógy- és élménymedencék, valamint strandmedencék közül válogathatnak. Gyógyászatunkon iszappakolással, magnetoterápiás kezeléssel, galvánfürdővel, szénsavas fürdővel, tangentor kezeléssel, fizikoterápiás kezeléssel, illetve gyógyússzással állunk kedves vendégeink rendelkezésére.

 

 

Oroszmasszázs
5700 Gyula, Várfürdő 2.
Tel.: 00-36/ 70-366-0825
E-mail: ingulya2005@gmail.com

Kiváló masszázsszalon Gyulán.

 

Atlas Fitness Center
5600 Gyula, Leiningen utca 2.
Tel.: 00-36/66-361-997
E-mail: info@atlasfitness.hu

Az Atlas Fitness Center az ország egyik legnagyobb, legjobban felszerelt, ennek ellenére egyik legkedvezőbb árú fitnesz terme, ahol számodra is elérhető és megőrizhető a testi-lelki harmónia, a fittség és az egészséges életmód. Az Atlas Fitness Center közel 40 éve működik, 1997. áprilisa óta pedig könnyen megközelíthető helyen, ingyenes, tágas parkolóval, klimatizált, természetes megvilágítású épületben, tágas öltözőkkel, zárható öltözőszekrényekkel és tusolási lehetőséggel várunk Téged is!

400 m2-es fitnesz termünkben mindent megtalálsz, amire a tökéletes edzéshez szükséged van - a legmodernebb kardio gépektől /evező-, futó-, taposógépek, ellipszis-, crosstrainer, kerékpárok/ az ízületkímélő erőgépeken át a hagyományos súlyzókig! Ezen kívül boxzsák, bordásfal és fitnesz labda használata teheti változatossá edzéseidet.

Gépparkunk Európai Uniós szabványoknak megfelelő, biztonságosan használható eszközökből áll, melyeket folyamatosan fejlesztünk, újítunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztaságra, a felszerelések minőségére és a gyors, precíz kiszolgálásra.

 

 

Wellness Hotel Gyula **** superior ****
5700 Gyula, Part utca 5
Tel.: 00-36-66-463-522 Fax: 00-36-66-561-520
E-mail: info@wellnesshotelgyula.hu

 

         

A nemzetközi hírű gyulai Várfürdőtől 10 méterre, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillag superior családbarát wellness szállodája, a Wellness Hotel Gyula. 68 légkondicionált szobával, mélygarázzsal, 650 négyzetméteres kétszintes wellness központtal, és 300 négyzetméteres játszóházzal, Game Zone és X-BOX játszószobával várjuk a minőségi szolgáltatásokat választó utazókat.

 

Szállodák

Gyógyfürdők

Szépségápolás

Tetszett, amit itt olvastál?
Oszd meg a barátaiddal, mentsd el kedvenceid közé!
Bookmark and Share

 

2014.05.20.
Biztonságosan edzhet akkor is, ha cukorbeteg

A sport nemcsak az egészség megőrzését szolgálja, de fontos szerepet játszik például a cukorbetegség kezelésében is. Saját kényelmüket nehezen feladva, vagy a vércukor ingadozások miatti rosszulléttől tartva, sokan mégsem mernek belekezdeni, pedig létezik megbízható megoldás arra, hogy a cukorbetegek is mozogjanak.

Bővebben

2013.12.11.
Karácsonyi allergiák

Az ünnep közeledtével szokásaink is megváltoznak. A lakásban elhelyezett díszek, illatosítók, az ünnepi menü, a szervezéssel járó stressz, de akár a karácsonyfa is szokatlan tüneteket okozhat, az arra érzékenyeknél.

Bővebben

2013.12.04.
Ünnep a kozmetikában - kezelések tömjénnel és mirhával

A természet kincseinek gyógyító erejét hajlamosak vagyunk alábecsülni, pedig a szakértő által készített, illóolajokkal végzett kezelés nem csak a bőrnek tesz jót, de a lelket is felfrissíti. A mirha és a tömjén pozitív hatásairól Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa beszélt.

Bővebben


Partnereink